Het bestuur van de Renkumse muziekvereniging Eendracht bestaat uit:
een 1e en 2e voorzitter, een 1e en 2e secretaris, een 1e en 2e penningmeester en een algemeen functionaris.

Voorzitter: Marinus Verheij, tel: (026) 472 2771

Ik ben Marinus Verheij. Ik speel al 48 jaar Tenor Trombone, waarvan 30 jaar bij “Eendracht”. En ik zie het als een uitdaging om als voorzitter voorwaarde scheppend bezig te zijn, waarbij het plezier in muziek maken voor jong en oud bij mij het aller belangrijkste is en door ieder jaar enkele speerpunten te benoemen weten we gezamenlijk wat de doelstellingen zijn en tegelijk ook dat een ieder zich bewust is dat lid zijn van onze vereniging vrijwillig is maar niet vrijblijvend.

Secretaris: Theo van Veldhuisen

Vanaf mijn dertiende speel ik es/bes bas. Na zeven jaar geen muziek te hebben gemaakt stond Eendracht eind 2007 aan de deur en heb ik de draad weer opgepakt. Eind 2016 besloten om het bestuur te gaan versterken. In 2017 en verder wil ik me eigen inzetten als secretaris van deze muziekvereniging.

 

 

Penningmeester: Henk v. Roest tel: (0317) 316 393

 Ik ben Henk van Roest. Ik ben al lid vanaf de oprichting van “Eendracht”. Na vele jaren slagwerk heb ik meer dan 20 jaar bugel gespeeld in het fanfareorkest. Sinds 2014 speel ik er met veel plezier euphonium. Als penningmeester hoor ik, samen met de voorzitter en secretaris bij het dagelijks bestuur van “Eendracht”.

Tweede Voorzitter: Marco Nijland

marcoMijn naam is Marco Nijland en ben zolang ik mij kan herinneren al lid van Eendracht (met 2 korte onderbrekingen.. dat dan weer wel). Ik ben begonnen op blokfluit en doorgestroomd naar cornet en maak nu al weer een jaar of 5 onderdeel uit van het A-orkest. Vanaf dit moment zal ik ook plaats nemen in het bestuur en mij daar bezig gaan houden met het instrumenten inventaris. Dus mocht je wat hebben met je instrument, zoek mij dan even op.

Tweede Secretaris: Ester Dekkers
Ester DekkersMijn naam is Ester Dekkers.

Ik maak muziek vanaf mijn 6de jaar. Ik begon met AMV.  Een goede basis waar je kennis maakt met noten lezen, ritmiek en verschillende instrumenten. Ik wilde graag sopraan sax spelen, maar ik was nog wat te klein. Ik heb nog 2 jaar blokfluit gespeeld en in het jaar dat ik 10 werd begon ik op sopraan saxofoon. Toen ik ging studeren in Wageningen heb ik een tenorsaxofoon gekocht en heb in verschillende samenstellingen muziek gemaakt!  Ik ben in 2008 in Renkum komen wonen en in 2010 ben ik bij Eendracht lid geworden. Ik heb er veel plezier in om samen met anderen muziek te maken en dat wil ik graag overdragen op de jeugd.

Tweede Penningmeester: Vacant

Algemeen Functionaris: Pieter Rieter

Algemeen Functionaris: Warner v.d. Louw

warnervdlouwSinds 2007 ben ik, Warner van der Louw, lid van Eendracht Renkum. Ik ben slagwerker en speel in de slagwerkgroep van Eendracht. In april 2016 ben ik bij het bestuur gekomen om de jeugd- en slagwerksectie te vertegenwoordigen.