Het bestuur van de Renkumse muziekvereniging Eendracht bestaat uit:
een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een algemeen functionaris.

Secretaris: Theo van Veldhuisen

Theo van Veldhuisen

Hallo ik ben Theo vanaf mijn dertiende (1979) speel ik al es-bas. Na zeven jaar geen muziek te hebben gemaakt stond Eendracht eind 2007 aan de deur en heb ik de draad weer opgepakt. Eind 2016 kwam de vraag of ik het bestuur wilde gaan versterken. Vanaf 2017 zet ik mezelf in als secretaris van Renkumse muziekvereniging Eendracht.

Penningmeester: Corstian van Roest

Corstian van Roest
Corstian van Roest

Ik ben Corstian van Roest. Al jong ben ik bij Eendracht op de bugel begonnen. In de tussentijd ben ik overgestapt naar trompet en uiteindelijk ben ik bes-bas gaan bespelen. Nadat mijn vader jarenlang in het bestuur actief geweest is, heb ik het “pasje” van hem overgenomen. Als penningmeester vorm ik, samen met de voorzitter en secretaris, het dagelijks bestuur van “Eendracht”.

Tweede Voorzitter: Marco Nijland

Marco Nijland
Marco Nijland

Mijn naam is Marco Nijland en ben zolang ik mij kan herinneren al lid van Eendracht (met 2 korte onderbrekingen.. dat dan weer wel). Ik ben begonnen op blokfluit en doorgestroomd naar cornet en maak nu al weer een jaar of 5 onderdeel uit van het A-orkest. Vanaf dit moment zal ik ook plaats nemen in het bestuur en mij daar bezig gaan houden met het instrumenten inventaris. Dus mocht je wat hebben met je instrument, zoek mij dan even op.

Ester Dekkers
Ester Dekkers

Tweede Secretaris: Ester Dekkers
Mijn naam is Ester Dekkers.

Ik maak muziek vanaf mijn 6de jaar. Ik begon met AMV.  Een goede basis waar je kennis maakt met noten lezen, ritmiek en verschillende instrumenten. Ik wilde graag sopraan sax spelen, maar ik was nog wat te klein. Ik heb nog 2 jaar blokfluit gespeeld en in het jaar dat ik 10 werd begon ik op sopraan saxofoon. Toen ik ging studeren in Wageningen heb ik een tenorsaxofoon gekocht en heb in verschillende samenstellingen muziek gemaakt!  Ik ben in 2008 in Renkum komen wonen en in 2010 ben ik bij Eendracht lid geworden. Ik heb er veel plezier in om samen met anderen muziek te maken en dat wil ik graag overdragen op de jeugd.

Algemeen Functionaris : Diede Troost , Ik ben Diede Troost, 23 jaar en al sinds 2007 als klein jochie lid van Eendracht. Sinds het begin speel ik al slagwerk. Eerst alleen eigen lessen, vervolgens in de slagwerkgroep en ook eventjes bij het fanfareorkest. Sinds 2017 ben ik bestuurslid voor alles slagwerk gerelateerd. De slagwerkgroep is ondertussen echt een vriendengroep die alles voor elkaar doet, dus samen dingen afstemmen en mooie activiteiten organiseren is voor mij erg makkelijk! Verder ben ik ook druk om meer jeugd te krijgen, om ook de volgende generatie te laten zien hoe leuk muziek maken is!

Diede Troost

Algemeen Functionaris: Thijs Meijer

Eerste Voorzitter en Tweede Penningmeester: Vacant